20130529

Lansare Raw Tools, house-label bucurestean w/ Serge (Clone Records/NL), Romansoff (Raw Tools/RO) si Giuser. Vineri, 31 mai.


Prezent cam pe toate line-up-urile bucureștene din vremuri deja imemoriale, dacă considerăm istorie veche evenimentel care au avut loc la mai mult de 5 ani de anul de grație 2013, T.G. aka Troe a extras atent esența tuturor party-urilor mici și mari, de noapte sau de zi, transpirate sau inspirate și a pus-o la păstrare, sub ochii dușmanilor, pentru a găsi formula perfectă prin care să o distribuie peste granițe. Și asta fix pe sub nasul vameșilor care nu știu că în bucățile de plastic rotund, ambalate frumos și cu ciocan pe ele, se ascunde un cocktail mortal și molipsitor de dinamită pe beat și TNT cu iz de jack acid ca în vremurile bune. Rețeta se numește Raw Tools, și e cam singurul label de house pe vinil din România, al cărui prim release de 250 bucăți (non-re-e-di-tabile), conținând trei bucăți trackuri una și una, cu rădăcini, rude, strămoși, frați, veri și surori în tot teritoriul sonic al Detroit-ului, a fost literalmente supt de pe rafturile partenerilor de promovare europeni. 



Din fericire, formula secretă a lui Troe, metamorfozat acum în Romansoff - owner, founder and the sole artist @ Raw Tools publicat până acum - nu s-a epuizat odată cu eticheta Out of stock care apare peste tot pe RWT001. Urmează partea a doua, care va apărea în iunie, și bineînțeles, că odată cu mișcarea angrenajelor mașinilor de presat vinilurile Raw Tools, care vor face lumea house să se învîrtă mai departe ca renăscută din propria istorie, se impunea și un party de lansare oficială a acestei case de discuri care adăpostește frumoasa nebunie a cuiva care își trăiește la maxim propria dragoste pentru four-to-the-floor, dincolo de toate contorsiunile și distorsiunile actualei scene de EDM.



https://www.facebook.com/RawTools

Și pentru că e vorba, până la urmă, doar de pasiune și urmărirea obsesivă și atentă a gustului personal, nici un alt invitat nu era mai potrivit decât Serge, the mighty boss of Clone Records, olandezul care după mai mult de 20 de ani de activitate a înțeles atât de bine cum funcționează scena, cum se monetizează succesul și cum fluctuează gusturile, încât a decis să își închidă propria casă de discuri aflată la apogeu, după ce a adunat în pedigree-ul său, printre altele, “modestul” ADN al publicării albumului Grava, ultimul semnat de legendarul grup Drexciya

Toate astea pentru a duce mai departe inconfundabilul spirit Clone, responsabil pentru resurecția nouăzecistă a unui sound reverențios și fresh de Chicago house, Detroit techno, electro, italo și disco. Serge nu este doar un pasionat conaisseur și colecționar de viniluri, ci și un extrem de cultivat businessman care și-a împins pasiunea pentru muzică dincolo de granițele unei case de discuri. Asta pentru că sub umbrela Clone există nu doar o casă de distribuție internațională, un record store și un catalog care îi include pe ADULT., Alden Tyrell, Duplex, Putsch ’79, Unit Moebius, Oppenhaimer Analysis și Gay Cat Park, printre mulți alții, ci și o impresionantă armată de sub-labeluri care îi permit să evolueze mai departe: Clone Loft Supreme, Clone West Coast, Clone Club, Clone Bassment, Clone Aqualong and Clone Jack For Daze. Toate acestea nefiind decât interfețele prin care Serge rămîne în contact cu explorarea unui anumit sound și unei anumite estetici.

http://soundcloud.com/clone-nl
https://clone.nl/
http://www.facebook.com/CloneRecords

Și pentru că cele mai mișto petreceri rămân cele care adună o familii de producători și DJ din avangarda care preferă să rămână în umbra marilor giguri comerciale, in order to keep the spirit alive and kickin', gigul de lansare al casei de discuri Raw Tools va fi completat cu Giuser, DJ-ul care, voluntar sau involuntar, a sintetizat cel mai bine relația sa cu muzica și scena de dans prin supra-supra-porecla din 2.0: Supr Sincer. Supersincer în raport cu selecția, vibe-ul și gusturile personale pentru un anumit tip de sound dincolo de du-te vino-ul și fâțâiala hype-ului.

https://soundcloud.com/gsr-1

--------------------------------
Pagina de Facebook a evenimentului.
--------------------------------
Serge (Clone Records/NL)
Romansoff (Raw Tools/RO)
Giuser (RO)

31.05.2013
Control Club, Str. Constantin Mille nr. 4
23:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment