20100625

Despre blog

Acest blog a devenit altceva decat intentiona sa fie initial: o colectie de resurse si note subiective si intamplatoare despre muzica electronica. De aceea se si numea "electronic music randomly retought". Intre timp a ajuns o ciorna pentru lucruri mai serioase. Contrar a ceea ce se intampla in blogosfera muzicala din RO, dupa cateva zeci de posturi care respectau reteta clasica de blogging (preluarea fenomenelor legate de nume mainstream sau hip cu un comentariu descriptiv minim sau absent), Boing Bum-Chak isi permite acum luxul sa scrie posturi de foarte multe pagini si nu sa semnaleze neaparat fenomene la moda, evenimente, aparitii, concerte, party-uri  si cronici. Pentru ca Boing Bum-Chak promoveaza mai putin cutare album sau cutare artist, cat un mod de a gandi muzica electronica.

Boing Bum-Chak nu e specializat pe dubstep, sau pe drum&bass, si nici nu este un exercitiu de scriitura (desi a fost perceput astfel), ci e un blog de analize si recontextualizari care au ca obiect muzica electronica, mai mult sau mai putin legate de evenimentele la zi.  Boing Bum-Chak este fata de celelalte bloguri de muzica electronica ceea ce ar fi un jurnal de idei fata de cotidienele/ revistele saptamanale de informatie. El se adreseaza celor care au timpul, dispozitia si interesul de a privi muzica electronica ca fenomen social, detasat de clubbing, dar nu separat de el.

Lor, si celor care au obiceiul sa se refaca dupa un after citind articole enorme pe bloguri (desi nu sunt sigur ca asta nu e o fictiune tipic boingbumchakista), le este dedicat Boing Bum-Chak.

Lectura placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment