20120126

Camera Sambo >> Fabrizio Mammarella/Bogman la Control Club



E claro ca party-urile de miez de saptamana sint pentru o mana de alesi, adica toti cei care lucreaza in schimbul doi, 12 cu 24 sau au pile la sef ca sa isi ia liber a doua zi. Si ca pot iesi exceptional de absolut de bine sau pot iesi absolut imediat din cap. Un party din asta mi-a intrat bine de tot in memoriile afective anul trecut, s-a intamplat tot la Control si a fost organizat tot de Bogman, un om in jurul caruia e un good vibe care se intimpla sa produca efecte din astea. Lucrurile stau si mai bine cand din boxe iese si ceva sunet disco/acid/psychedellic/proto-house, cum se poate asculta din mixul atasat. 
Asadar, questa sera Bogman & trupa scoate barca in larg din nou ca sa se lupte cu furtuna, si la cererea echipajului continua in stile italiano cu Fabrizio Mammarella - pionier al spatiului si erou al sunetului. 
Fabrizio Mammarella e un producator si dj italian care locuieste intr-un teritoriu propriu situat intre electronic disco, dub si psihedelic proto-house. Are productii solo, remixuri si colaborari (cu Kotey, The Emperor Machine, Chaz, Jankel) pentru diferite labeluri ca DFA , Bear Funk, Tiny Sticks, Super Soul, Brontosaurus, Rollerboys ca sa numim doar cateva. In prezent se ocupa cu diferite proiecte: Clap Rules, Telespazio, Filiberto Marmelade si scoate din cand in cand material cu Rodion. 
Good times ahead. 


Camera Sambo >> Fabrizio Mammarella & Bogman @ Control
( Academiei 19 )
de la 23.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment