20120531

Control Day Out 2, cu Wild Beass, Woodkid, The Shoes, O.Children - PROGRAM si detalii acces

A mai ramas putin pana la gigul in care avem ocazia sa vedem mult live indie electronics in formule generoase: The Shoes cu doi bateristi, Woodkid cu 7 muzicieni (dintre care vreo trei percutionisti, plus suflatori si altii), O.Children si Wild Beast.




Despre The Shoes am mai scris, iar despre Woodkid aveam impresia ca face un show situat la antipodul clipurilor cu care si-a promovat piesele-hit si care sunt toate grave, teatrale, extravagante si dramatice. Ei bine, m-am inselat: Woodkin nu e un tip care sta si canta cuminte si timid despre propriile experiente si emotii cu capul aplecat asupra vreunui gadget. Dimpotriva aparitiile pe scena sunt cat se poate de energice. Am asteptari mari, astept si confirmarile.

Si fiindca a mai ramas doar o zi organizatorii anunta cateva chestii importante pentru desfasurarea primului eveniment muzical important al acestui sezon: programul, conditiile de acces si alte lucruri bine de stiut. Asadar:

Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children vor concerta vineri, 1 iunie, in premiera in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti. Accesul se va face incepand cu ora 19.30, iar ordinea intrarii in scena este urmatoarea:

20.30 – O.Children
21.50 – Wild Beasts
23.00 – Woodkid
00.00 – The Shoes

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, la pretul de 75 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua nationala Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). Biletele se pot achizitiona, atentie! la acelasi pret, si in seara evenimentului, la casa de bilete de la Arenele Romane (str. Cutitul de Argint, nr. 26), incepand cu ora 19.

Accesul catre Arenele Romane poate fi facut prin parcul Carol, (intrarea principala din rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr 26. Mijloace de transport in comun:
Metrou: Eroii Revolutiei, Tineretului - M2
RATB: Tramvai 7 - Dr. Istrati

Accesul in zona de concert va fi permis in baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. In cazul in care posesorii de bilet aleg sa paraseasca zona de concert, acestia nu vor mai putea utiliza biletele cu care au intrat pentru a reintra. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19.30, iar concertele vor incepe la 20.30.

Nu este permis accesul in zona de concert cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, recomandam folosirea pelerinelor, accesul cu umbrele nefiind permis. Rugam publicul sa nu vina cu bagaje voluminoase sau lucruri de valoare, deoarece nu exista un spatiu de depozitare securizat.

Prezenta copiilor sub 14 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de amploare si a efectelor de lumina ce pot dauna celor mici. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar in baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, urmariti pagina de Facebook Control Day Out si www.control-club.ro.


Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club, cu sprijinul Tuborg.
Sponsori: Wizzair, Hotel Caro, Red Bull, J&B, Smirnoff. Parteneri: A&A Records, Carturesti.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Playboy, Cocor Media Channel, VICE, Shopping Report, Shopping News, Sapte Seri, Decat o revista, BeWhere, BestMusic, Metropotam, Feeder, iConcert, b365.ro, Tilllate.com, Urban.ro, Zile si nopti, Zoom, Orasul Meu, Transfer.ro, Iqads, Hypestreet si InfoMusic.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment