20120907

Noul CONTROL takes over vechiul Berlin Club



In ziua aniversarii  lui John Cage am ajuns la Control Club, noul Control Club, care si-a deschis neoficial portile, terasa, toaletele si barul pentru toata lumea. Igu @ Feeder a facut niste poze care vorbesc de la sine despre schimbare. Vederea noului spatiu mi-a dat o stare pozitiva de entuziasm temperat pentru ce urmeaza; recunosc ca putinele iesiri de anul trecut mi-au lasat sentimentul de amorteala - acelasi spatii destul de improvizate, acelasi sound so and so, aceeasi inertie previzibila.
Noul Control nu doar ca a iesit la lumina, are tot ce trebuie ca un spatiu dedicat muzicii sa fie cu adevarat club: de la planta nebuna luminata de reflectoarele de pe terasa, toaletele desenate, micile accente de lumina fluo rosie de pe pereti si integrarea unui sistem de antifonare ce face parte din peisaj (patratele de pe pereti, care au niste dungi pe ele), pana la chestii foarte specifice, cum ar fi sistemul de sunet bazat pe noua generatie Mackie HD, care, din camera mare inca under construction propulsau un bass onctuos direct spre glanda pineala. ("Peste Martin", zicea cineva. Normal ca peste.)

In comentariile de sub poze s-a zis ca ar fi noul Club WEB. E o legatura, e un aer bun de vechi si nou, de subversiv si submisiv, si nu doar prin Bogman.  Saptamana viitoare noul Control se inaugureaza oficial cu un party Idjut Boys, urmeaza Tim Hecker (adica nume supergrele) si sigur urmeaza multe alte bunatati.

Imagini mai mari aici.
Imagini din prima seara aici.






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment