20121004

Evenimentul saptamanii: Venetian Snares, Silent Strike, Liar, Musume la Atelierul de Productie


Un eveniment de exceptie pentru saptamana asta. Din mai multe motive:
1. se pune pe pauza (aproape) orice inseamna ritm 4/4 (binecunoscutul ritm comercial de dans). Canadianul Aaron Funk aka Venetian Snares are o aplecare speciala pentru tot ce inseamna masuri care dau cu virgula, 7/4 (7 batai in 4 timpi) fiind una dintre ele. In plus e un veteran al trackerelor, veteran in ale breakore, IDM si alte arme din arsenalul muzicilor care iti zbarlesc cilii interni si externi. Deci, orgie de beaturi si texturi in care noise-ul devine un sofisticat detaliu.
2. cel mai underground mainstream artist al muzicii electronice romanesti, Silent Strike, face un showcase cu piesele de pe noul album, Singularity, air acesta va putea fi cumparat din locatie.
3. Musume il inlocuieste pe Contorsionist, unul din sideprojecturile lui Monty Clunk, si va deschide seara. De la asa o mutare, ma astept la o padure de experimentalism.
4. Seara se incheie cu Liar, parte din colectivul Origami. Omul e o artilerie in persoana, ultima data l-am auzit la Atelierul Mecanic unde a devastat plexurile solare ale domnisoarelor cu rafale de basi de cea mai joasa si dura extractie.
All in all, e un line-up legat, dedicat pentru anumite urechi. Cine nu le are sa le imprumute ca sa se aeriseasca de muzica cuminte de club.

Pagina evenimentului.










 Casa de piatra by Musume

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment