20121128

Azi, lansare-eveniment: „In Love with Love”, primul album Mara



"Mara, un artist deja cunoscut publicului din diversele ei colaborari cu artisti importanti din tara si nu numai, a considerat ca este momentul optim pentru un album propriu. Primul. Emotii mari pentru Mara, dar si pentru colegii si prietenii de sub cupola Kult [cu:lt] Studio, care vor celebra al treilea an de existenta Kult Studio.

Acumuland diverse experiente stilistice, Mara isi deschide discografia cum nu se poate mai potrivit, reusind sa isi exprime sufletul intr-un mod plenar – un prim disc ce-i poarta semnatura. Pentru Mara, viata artistica s-a desfasurat pe parcursul a peste 10 ani sub zodia colaborarilor inedite cu fiecare nou proiect. De aceea un bio al artistei cuprinde nume ca, Baba Novac, NSK, Nemos, Subcarpati, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob, Zum, si binenteles Sensor. 

In urma acestor explorari ale principalelor genuri care se manifesta pe scena romaneasca, Mara a acumulat suficienta seva creativa pentru a sti exact ce vrea de la albumul de debut. De aceea, intr-o perioada în care e suficient un featuring pe o piesa cunoscuta pentru a-ti lansa album, artisti precum Mara nu se lasa ademeniti de superficialitatea la care îndeamna piata, ci cauta sa ia parte la un act artistic revelator, reusind sa experimenteze pana la momentul în care pot sa se exprime pe sine fara compromis. 

Si, dincolo de orice indoiala, „autentic” este cuvantul de ordine cand caracterizam albumul Marei. „In Love with Love”, o colaborare alchimica perfecta cu producatorul/compozitorul Paul Ilea (Kult Studio), ne invita intr-o calatorie spirituala, pe parcursul careia vibram in ritmuri de nu-jazz, trip-hop cu mici intruziuni ethno si pop, totul impachetat într-o productie complexa si rafinata ce construieste alaturi de vocea catifelata a Marei o structura sonora demna de un debut important. 

Mesajul albumului "In Love with Love" este explicit legat de trezirea constiintei noastre ca fiinte spirituale, de redescoperirea sinelui, de recunoasterea iubirii ca singura realitate. Starea în care cred si pe care îmi doresc sa o impartasesc este bucuria de viata, pura si simpla!, ne destainuie artista.

Lait-motivul discului este acel imbold de a ne lasa învaluiti de sublima seductie a spiritului, de a ne regasi energiile interioare, nevazute, dar esentiale propriei armonii. Celelalte patru single-uri , dintre care primele doua lansate la Radio Guerrilla – „In Love”, „Only You”, „Rain” si „Inside” - sunt disponibile pe youtube, facebook si soundcloud. Si evident, pe www.kultstudio.ro.

 
Si pentru ca Mara este un artist Kult Studio, colegii de echipa vor sarbatori de asemenea alaturi de artista. Cei trei ani înseamna productii audio-video de exceptie, nenumarate prezente scenice ale artistilor KS în concerte dedicate si festivaluri din tara si Europa, evenimente create integral pentru branduri importante, show-uri de muzica-coregrafie-imagine unice (productia primului show Inna in Romania), explorari in lumea filmului (Paul Ilea semneaza coloana sonora la recentul „si Caii Sunt Verzi Pe Pereti”- Dan Chisu) si a animatiei Hotel Lumiere, teatru si flash-mob-uri dedicate. Si asta in cateva cuvinte. In trei ani Kult Studio a devenit un vector de productie A/V important si cautat, in acest rastimp un numar impresionant de artisti trecand pragul studioului pentru inregistrari si productie din sfera audio-vizualului."

Data: 28.11.2012
Locatie: Fratelli Lounge & Bar
Ora: 20:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment